• +34 615 57 01 52
  • admin@bandabarx.com

Facebook

La Escola de Música de la SUM Santa Cecilía de Barx començarà el curs el dia 18 de Septembre. Si estas interessat en apunta-te a música pots matricular-te el dillunsos i dijousos de 17h a 20h a la Casa de la Cultura.
A més a més, aquest any com a novetat, es faran classes de iniciació musical per a xiquets de 3 a 6 anys. El pares/mares que estiguen interessats que es posen en contacte amb la SUM Santa Cecilia de Barx.
... Ver masVer mas

View on Facebook

Fotos Festes Barx 2017 ... Ver masVer mas

View on Facebook

Després de tota la feina feta l'estiu passat i tot el treball de muntatge, per fi arriba l'estrena de SOLO! Estem molt contents d'anunciar-vos que el pròxim 9 de setembre a les 21:30h es projectarà per primera vegada. ... Ver masVer mas

SOLO! Premiere

septiembre 9, 2017, 9:00pm - septiembre 10, 2017, 12:30am

Finally - FINALLY! - it's here... The SOLO! world premiere - right here in Barx! SATURDAY 9TH SEPTEMBER AT 9.00pm and then another screening at 11.00pm UNDER THE STARS IN THE BARX AMPHITHEATRE. All Barx/La Drova residents, SOLO! extras, friends and family are invited - and it's free! And on a huge 20m2 screen with a great sound system (as used for the Cine de Verano in Gandia).

View on Facebook

En aquest video de Youtube podeu disfrutar de l'estrena de la marxa cristiana Xoristes.

www.youtube.com/watch?v=zMfDRsCmi9E
... Ver masVer mas

View on Facebook

Fotos Concert Barx ... Ver masVer mas

View on Facebook